Rămasă Orfană, Sabina A Dormit Pe Străzi Timp De Doi Ani. Tânăra Și-A Transformat Total Viața Și A Devenit Un Erou În Carne Și Oase.

A dormit pe străzi timp de doi ani, iar acum salvează vieţi! Este povestea unei tinere din Regatul Unit care a devenit pompier.

În primul rând, ca să scape de sărăcie. În al doilea rând, ca să ajute oamenii care au nevoie de ea. Iar astăzi are o carieră de succes şi o familie frumoasă

Viaţa Sabinei Cohen nu a fost întotdeauna uşoară. Tânăra de 36 de ani a trăit pe străzi timp de doi ani, după ce tatăl ei a murit, iar mama i s-a îmbolnăvit brusc. Totul se întâmpla pe vremea când avea doar 15 ani.

Trăia de pe o zi pe alta şi dormea pe unde apuca. La 16 ani a fost primită într-un motel. Dar a plecat în fugă de acolo, după ce a fost bătută de un bărbat.

„Am fost foarte vulnerabilă. Au fost momente în care am fost rănită, dar – într-un fel – cred că acestă experienţă m-a ajutat să devin cine sunt astăzi”, a povestit Sabina.

Până la 17 ani Sabina asistase deja la şapte înmormântări ale unor persoane fără adăpost. Tânăra s-a ambiţionat să-şi depăşească condiţia.

Atunci a început să vândă reviste pentru a strânge bani. La 18 ani a luat însă o decizie care i-a schimbat viaţa. A devenit pompier.

„Am vrut să lucrez în brigada de pompieri, pentru că am vrut să ajut alţi oameni care aveau şi ei o zi proastă”, a adăugat ea.

Sabina a devenit în scurt timp unul din cei mai bun pompieri din Regat. A luat parte la evenimente importante cum ar fi atentatul de la Westminister sau atacul armat de la moscheea din Findbury Park.

Sabina are acum o fiică de 9 ani pe nume Gabriella şi un doctorat în psihologie. A scris chiar o carte despre viaţa ei şi este ambasadoarea revistei pe care o vindea pe străzi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤