Rareș Bogdan nu a mai rezistat: „Asta ne obligă!”

Rareș Bogdan nu a mai rezistat. Fiind unul dintre cei mai vocali lideri ai PNL, acesta a răbufnit vineri seara după ce a văzut o fotografie cu adevărat emoționantă.

Prim-vicepreședintele PNL a tras un semnal de alarmă și a transmis un mesaj ferm guvernanților.

Rareș Bogdan nu a mai rezistat. Ce a postat pe Facebook
Vineri seara, liberalul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur, alături de fotografia unui copil care stă pe umerii tatălui său, cel mai probabil unul dintre minerii protestatari, şi ţine în mână o pancartă pe care scrie “Hoţilor daţi salariul la tati că am nevoi!!!”

Prim-vicepreşedintele PNL cere să nu mai existe clientelism politic sau management clientelar la Compania Naţională a Lignitului Oltenia, Compania Naţională a Huilei şi alte companii alte statului român. “Fără proşti sau hoți in poziții de management”, este mesajul dur postat de liderul liberal.

“Semnal de alarmă. Pancarta care ne obligă!
Rareș Bogdan nu a mai rezistat

Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și traşi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman.

Performanță și Profesionalism. Fără proşti sau hoți in poziții de management”, cere Rareş Bogdan.

Minerii au protestat din cauza întârzierii salariilor
Peste 200 de mineri de la exploatările de cărbune Lupeni, Vulcan şi Livezeni au protestat vineri dimineaţa în faţa sediului administrativ al Minei Lupeni, nemulţumiţi că plata drepturilor băneşti pe luna ianuarie este întârziată, ei solicitând intervenţia ministrului Energiei, Victor Popescu, în deblocarea situaţiei de criză.

Liderii sindicali prezenţi la faţa locului au anunţat că două schimburi de la minele Vulcan şi Livezeni s-au solidarizat cu protestatarii de la Lupeni şi au rămas în subteran.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤