Răsturnare de situație! Oana Roman a spus adevărul despre relația cu Marius Elisei: ”Rușinică”

Ruptura sentimentală dintre Oana Roman și Marius Elisei a agitat apele în lumea mondenă autohtonă, cu atât mai mult cu cât Oana a postat un mesaj în care a anunțat că ea și Marius s-au separat. Vedeta a ținut să facă ea respectivul anunț pentru a fi eliminate zvonurile sau speculațiile, după cum a specificat la momentul respectiv.

S-a vorbit, imediat, despre un divorț iminent, iar Oana Roman a mărturisit, în mediul online, că dorește ca ”relația de părinți” să nu aibă de suferit, important fiind ca fetița să nu treacă prin clipe dificile după separarea părinților. Faptul că divorțul a fot menționat, în dese rânduri, din momentul în care Oana a postat anunțul neașteptat a deranjat-o vizibil pe vedetă, astfel că – pe pagina se socializare –  a ținut să aducă o lămurire suplimentară.

”NU AM PRONUNȚAT SAU SCRIS CUVANTUL DIVORȚ, SAU CA AM DIVORȚAT DEJA. RUSINICA VOUA ! AM SCRIS CLAR CA NE AM SEPARAT. PUNCT”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook .

”Păi nu era bine să taci?”

Așa cum era firesc, vizitatorii paginii de Facebook ai Oanei au reaționat imediat, transmițându-și părerile pro sau contra.

”Oana,îmi pare rău de voi,numai tu știi de ce a trebuit sa va separați. Sper sa va gândiți și sa nu stați mult așa dacă nu este ceva prea serios.Aveti o familie frumoasa și după atâtea peripetii ați rămas împreună. Sănătate și tot ce ți dorești cu ocazia sărbătorilor ce vin!”, ”Fara rautate,Oana!Dar cine te mai intelege :acum sunteti mega fericiti ,ati aparut de atatea ori la tv ca aveti de terminat nush ce prin casa…si acum ca v-ati separatCred ca nici tu nu te mai intelegi!”, ”Felicitări dragă mea pentru curaj !!!gura lumii oricum.nu o poti închide!!! Vedeti va de viata voastră si sa fiti fericiti !!!”, ”Pai nu era mai bine sa taci, ca tăcerea e de aur? Asta ai vrut, asta ai obținut! Eu te apreciez mult dar părerea mea umila este ca nu trebuia sa postezi nimic, cu atât mai mult ca nu este decizia definitiva!”, ”Nu se poate ,ce e aia ne separăm. Oana luptă pentru soțul tău dacă îl iubești. Când se întâmplă ceva în familie și nimeni nu te poate ajuta,singurul care te poate ajuta este Dumnezeu.Biserica și rugăciunile. Ce unește Dumnezeu omul să nu poată să despartă. Fii binecuvântată tu și familia ta”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤