Razvan Ciobanu ar fi avut pe hard-disk-uri si rezultatele unor analize care confirmau ca si el, si alte VIP-uri sunt grav bolnavi ca urmare a infectarii cu un virus

Intre persoanele care lucreaza in presa, contactate de Razvan Ciobanu pentru a vinde imagini si informatii cu personalitati in posturi compromitatoare, se afla si Dan Capatos. In emisiunea sa de la Antena 1, Capatos a declarat ca tot acolo se aflau stocate si rezultatele unor analize care confirmau ca si Razvan, dar si multe alte personalitati, au o boala grava, urmare a infectarii cu un virus.

„Cineva aleargă după acele harduri. În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună că are un cv cu aceste imagini. Nu am spus niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini şi niciodată că se întâmplau la el în casă. Răzvan nu făcea un şantaj. El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul fiind prieteni.

Mi-a zis: te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri? Ce persoane? Alea, alea. Nu pot să abordez acest subiect în emisiune i-am spus. Dacă se adevereşte informaţia că Răzvan ar fi fost infectat cu acest virus se verifică pe filiera în care el a ajuns să fie infectat, povestea din spate se aseamănă cu povestea dispariţiei lui. Sunt persoane care lucrează în locuri în care ar putea să infecteze alţi oameni”, a spus Dan Capatos, potrivit spynews.ro

„Din 2011 au trecut opt ani, Răzvan s-a degradat în perioada asta. El din 2010 a căzut şi căzut a rămas. Teama principală a fost că pe acele harduri au fost rezultatele investigaţiilor medicale nu doar ale lui Răzvan”, a confirmat jurnalista Mara Bănică.

Aceste hard-disk-uri cu informatii bomba erau tinute de Razvan Ciobanu in apartamentul sau si au intrat in posesia parintilor lui.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤