Reîntâlnire emoționantă: Irina Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl, Irinel Columbeanu, la azilul de bătrâni

Irinel Columbeanu, fostul milionar care locuiește în prezent într-un azil de bătrâni, își va revedea în curând fiica, Irina, care se pregătește să vină în România. Anunțul a fost făcut de Monica Gabor, mama tinerei, pe pagina sa de Instagram, unde a postat o fotografie cu fiica sa și a scris: „13 zile au mai rămas! Irina vine în România”.

Columbeanu, care și-a pierdut averea și se află acum într-un azil, a exprimat în repetate rânduri dorința de a-și vedea fiica. În 2018, el a lăsat-o pe Irina să plece în America, să locuiască alături de mama sa și de Mr. Pink, și a mai văzut-o de atunci doar de câteva ori. Cu toate acestea, cei doi au păstrat legătura.

Deplasarea lui Columbeanu în America era dificilă, așa că Irina a decis să vină ea în România. La aflarea veștii, fostul milionar a fost în extaz și a început să se pregătească pentru vizita acesteia.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci. O aștept pe Irina cu sufletul la gură. Am vorbit cu ea și m-am bucurat foarte mult. Am vorbit chiar și cu Monica prin mesaje și mi-a spus că se bucură din suflet că am luat legătura cu Irina”, a declarat Columbeanu.

Irina Columbeanu, care locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama sa și de Mr. Pink, nu a mai venit în România în ultimii cinci ani. Vizita ei este așteptată cu nerăbdare de tatăl ei, care se pregătește pentru întâlnire.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤