România a pierdut un mare campion. Ludovic Zanoni a murit

Ludovic Zanoni s-a stins din viață, miercuri, la onorabila vârstă de 86 de ani. Înmormântarea va avea loc sâmbătă în satul

Gulia, din județul Ilfov.

Fostul ciclist român Ludovic Zanoni, clasat pe locul secund în Turul României în 1955 şi 1958, a decedat, miercuri,la vârsta de 86 de ani, a anunţat Federaţia Română de Ciclism pe pagina sa de Facebook.

Federația Română de Ciclism a transmis condoleanțe familiei îndoliate. Postarea a strâns zeci de reacții și comentarii din partea urmăritorilor.
„Astăzi a decedat Ludovic Zanoni (n. 26 iunie 1935), locul 2 în Turul României din 1955 și 1958. A mai ocupat locul 6 la Contratimpul pe echipe (100km) de la Jocurile Olimpice din Roma și a participat în numeroase curse din Germania și Polonia. Înmormântarea va fi sâmbătă, la 13:30, sector Ilfov, cimitir satul Gulia, intrarea Orhideelor nr. 1. Transmitem gândurile noastre familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!”

Ludovic Zanoni, născut la Arad, pe 26 iunie 1935, a ocupat locul 6 la contratimpul pe echipe (100 km) de la Jocurile Olimpice din Roma. A mai participat la mai multe ediţii ale tradiţionalei Curse a Păcii.

Înmormântarea sa va avea loc sâmbătă, la 13:30, în cimitirul din satul Gulia (jud. Ilfov), intrarea Orhideelor, nr. 1.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤