Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, înmormântată la Suceava. Părinții ei sunt dărâmați de durere

După o moarte cumplită în Egipt, Roxana Donișan a ajuns acasă și a fost înmormântată la Suceava, unde se va odihni în pace. Astfel, familia și prietenii și-au putut lua rămas-bun de la cea care și-a pierdut viața în chinuri groaznice. Reamintim că Roxana Donișan a fost ucisă de un rechin, în timp ce se afla în vacanță la Hurghada.
Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, era din Suceava și lucra la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice din orașul natal.
În timpul liber adora să meargă în vacanțe și alegea mereu destinațiile cu ieșire la mare, deoarece era o mareîmpătimită a scufundărilor. Îi plăcea tot ce înseamnă vietăți subacvatice, iar una dintre pasiunile ei era să vadă cum decurg lucrurile sub apă. Din nefericire, pasiunea pentru snorkeling i-a adus sfârșitul acesteia.

Familia și apropiații sunt îngenuncheați de durere

La începutul lunii iulie, Roxana Donișan se afla în concediu, în Egipt. Pentru a se asigura că are timp să se bucure de toate frumusețile acestei zone, și-a cumpărat două sejururi în Hurghada, neștiind că acolo își va găsi sfârșitul. S-a întors în România într-un sicriu, după ce a fost sfâșiată de un rechin în apropierea malului.
Familia, prietenii și apropiații sunt îngenuncheați de durere, iar astăzi au condus-o pe Roxana Donișan pe ultimul drum. Atmosfera este una sfâșietoare, încărcată de lacrimi și tristețe, iar părinții ei nu-și pot reveni.
„Este foarte greu când moare o persoană tânără și mai ales în aceste condiții. Este foarte greu pentru părinți, pentru familie… chiar și pentru noi, preoții care slujim. E greu să te manifești, e greu să mângâi familia. Pentru că te întrebi de ce i s-a întâmplat acestei persoane, care era credincioasă, venea la slujbe, era pașnică, de ajutor.
Dar întrebarea «de ce» este cea mai păguboasă în astfel de momente. Pentru că nu există un răspuns. Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei și să o așeze în locul în care merită, în Împărăția Sa”, a spus preotul în timpul slujbei.

Roxana Donisan, înmormântată la Suceava

Sicriul cu trupul neînsuflețit al româncei a fost depusîncă de sâmbătă la capela Bisericii „Sf. Vineri” din municipiul Suceava. Luni, 11 iulie, Roxana Donisan a fost condusă pe ultimul drum de mama și tatăl ei, dar și de cunoscuți și apropiați, care pur și simplu simt că trăiesc un coșmar din care nu mai pot să se trezească.
În momentul în care mașina mortuară a venit pentru a lua sicriul cu trupul neînsuflețit al Roxanei Donișan, mama și tatăl femeii au izbucnit în hohote de plâns. Oamenii nu-și pot reveni nici acum din șocul provocat de moartea halucinantă de care a avut parte unica lor fiică.
➦ CITEȘTE ȘI... ➤