S-A AFLAT! Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, bătută? S-a afișat cu ochiul umflat și vânăt pe internet

Alexandra Bodi, regina Tik Tok-ului de la Acces Direct, a șocat pe toată lumea, asta după ce s-a afișat într-o ipostază greu de imaginat.

”Micuța gospodină” a apărut cu ochiul stâng umflat și vânăt, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva a fost bătută de a ajuns în așa situație

Alexandra Bodi de la Acces Direct își ține mereu la curent urmăritorii cu tot ce face, dar recent ea a apărut pe Tik Tok într-o ipostază ce pe mulți i-a lăsat fără cuvinte.

Alexandra Bodi de la Acces Direct a fost bătută?

”Micuța gospodină” a apărut cu ochiul stâng complet umflat și foarte vântat, însă ea continuă să cânte și să danseze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Regina Tik Tok-ului nu a mărturisit ce a pățit, dar urmăritorii de pe pagina sa de socializare au spus că e posibil să fi fost bătută de cineva,

asta după ce în urmă cu ceva timp l-a blestemat pe soțul ei, dar și alte alte persoane și le-a vrut răul.

Totuși, ea a infirmat această ipoteză luată în calcul de urmăritori, dar nici nu a precizat dacă într-adevăr a fost bătută sau nu.

„Asta nu mi s-a întâmplat pentru că am blestemat eu, eu am blestemat și am spus ce am spus acum 4 luni, să vă fie rușine dacă spuneți asta”, s-a apărat Alexandra Bodi.

Există varianta și să fie vorba despre o infecție la ochi, iar din cauza faptului că nu a fost tratată să ajungă să apară umflătura uriașă din prezent.

Alexandra Bodi și Ionuț, soțul ei, s-au certat mult în ultimele luni

Dacă acum se înțeleg foarte bine, nu asta puteam spune și cu

doar câteva luni în urmă atunci când Alexandra Bodi și soțul ei, Ionuț, și-au aruncat cuvinte grele, asta după ce el a plecat de acasă.

Regina Tik Tok-ului spunea atunci că nu vrea să se mai împace cu tatăl fetiței sale, dar iată că lucrurile nu au stat întocmai așa, iar în prezent fac iar casă împreună.

Rămâne de văzut dar vor continua pe pace sau spiritele se vor încinge intre cei doi soți. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤