S-a aflat cine ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf: „I-a făcut salon de înfrumusețare în Dorobanți”

Anunțul divorțului dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf nu surprinde pe toată lumea. În ultimii ani, s-a speculat în mod constant faptul că cei doi nu se mai înțeleg și că au hotărât să divorțeze.

Surse din fotbal au declarat că Anamaria și Laurențiu Reghecampf au relații extraconjugale.

Dan Alexa ar fi amantul Anamariei Prodan, iar Laurențiu Reghecampf ar forma un cuplu de aproape zece ani cu o „blondă se…xy”.

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă se..xy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, precum și din interiorul clubului FCSB, potrivit PlaySport.

Anamaria Prodan, despre posibilele aventuri ale lui Laurențiu Reghecampf: „Nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt!”

În acest an, Anamaria Prodan a respins acuzațiile.

„Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G…, ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs.

Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele, să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună «golanul de taică-tu». Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a declarat Prodan pentru Spynews.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤