S-a aflat! Ei au fost nașii de cununie ai lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu! Este vorba despre un cuplu celebru

Dani Oțil și Gabriela Prisăscariu au făcut pasul cel mare în relația lor și s-au căsătorit, chiar în prima zi de relaxare a restricțiilor.

Cei doi au spus „Da” la starea civilă, după care s-au îndreptat la restaurantul celebrului prezentator tv, unde au petrecut toată noaptea.

Ei sunt împreună de mai bine de doi ani de zile și urmează ca familia lor să se mărească. Celebrul fotomodel va aduce pe lume primul copil al cuplului în caeastă vară.

Petrecerea a ținut până dimineața, iar fanii s-au distrat de minune. În cazul în care vă întrebați cine sunt nașii de cununie ai lui Dani Oțil

și Gabriela Prisăcariu, este vorba despre un cuplu celebru din showbiz-ul românesc.Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au acceptat să devină nașii celor

doi îndrăgostiți. Din imaginile pe care „Mama Natură”

le-a postat pe pagina sa de Instagram, petrecerea a ținut până dimineața, iar blondina s-a simțit foarte bine în noul ei rol de nășică.

 

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își doresc să devină părinți

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au recut printr-un moment extrem de dificil în urmă cu doi ani de zile. Însărcinată în șase luni, blondina a pierdut sacina. Clipele care au urmat au fost extrem de dificile

pentru cei doi. Acum, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt mai hotărâți decât oricând să facă un copil.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza.

Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut el a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente (n.r. – Tinu Vidaicu).

Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus Roxana Ionescu, la emisiunea Teo Show. scrie wowbiz.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤