S-A AFLAT! Gigi Becali, gest de omenie pentru Mihai Neșu. Ce i-a cumpărat milionarul fostului fotbalist: „Avea probleme cu…”

Gigi Becali a demonstrat din nou că are un suflet mare și că nu l-a uitat pe fostul fotbalist de la Steaua! Latifundiarul din

Pipera s-a oferit să-l ajute pe Mihai Neșu să se deplaseze mai ușor, făcând un mare gest de omenie. Iată ce i-a cumpărat milionarul fostului sportiv!

Gigi Becali a făcut un mare gest de omenie pentru Mihai Neșu

Mihai Neșu a făcut nenumărate gesturi de omenie, iar acum… i se întorc! Fostul fotbalist a fost ajutat recent de către Gigi Becali, patronul echipei FCSB achiziționându-i o mașină nouă cu ajutorul

căreia să se deplaseze mai ușor. Aceasta este adaptată special la situația fostului sportiv rămas paralizat.

Ce i-a achiziționat latifundiarul din Pipera fostului fotbalist

Așadar, latifundiarul din Pipera nu a stat pe gânduri și i-a făcut o mare bucurie fostului său fotbalist. Anunțul că Gigi Becali i-a cumpărat o mașină nouă a fost făcut de către Florin Lovin.

„Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea.

Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a transmis Florin Lovin, recent, la Digi Sport Special.

Fostul sportiv mănâncă singur, după aproape 10 ani de la accident

Chiar de la începutul acestui an, în luna ianuarie, fanii și familia lui Mihai Neșu au avut mari motive de bucurie.

Asta pentru că la aproape 10 ani de la accidetul care i-a afectat grav sănătătea, a început să mănânce de unul singur. Fostul fotbalist are însă nevoie de niște ustensile speciale.

„Bucurie mare! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observați Mihai este ajutat de

niște ustensile speciale dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!”, scrie pe pagina oficială a fundației „Mihai Neșu”.

Vă amintim că în mai 2011 Mihai Neșu a suferit o accidentare atât de periculoasă, încât, din păcate, a rămas paralizat

de la gât în jos. În ciuda condiției sale, fostul

fotbalist face eforturi zilnice pentru a-i ajuta pe ceilalți, prin diferite acte de altruism. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤