S-a aflat! Sora criminalului spune că firul de păr găsit în pumnul Antoniei era chiar al mamei sale, Sabrina: ”Și ea a recunoscut că este părul ei”

În cazul cutremurător al morții Antoniei, fetița de doar patru ani diagnosticată cu autism, ies la iveală detalii la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Sabrina, mama Antoniei, a știut că fiica ei este moartă, însă a continuat să ascundă crima, apărându-l astfel de partenerul său de viață.

Sora criminalului este de părere că firul de păr găsit în pumnul Antoniei era chiar al mamei sale.

Sora criminalului a fost cea care a alertat autoritățile în cazul morții Antoniei, fetița de doar patru ani care a sfârșit într-un mod tragic, fiind ulterior incendiată și abandonată pe un câmp, lângă un cimitir.

Firul de păr din pumnul Antoniei, al mamei sale?!

Mai mult decât atât, sora criminalului este de părere că firul de păr care s-a găsit în pumnul strâns al micuței Antonia era chiar al mamei sale, Sabrina, care a ascuns crima până în ultima clipă. Femeia a preferat să nu sune la 112, apărându-l astfel pe partenerul ei de viață.

Sora lui Florin Crișan a mărturisit că Sabrina era o mamă destul de neglijentă, în condițiile în care Sabrina și copiii au locuit în aceeași casă

cu sora criminalului. Femeia și-a dat seama că Sabrina era destul de indiferentă atunci când venea vorba despre copiii săi.

”A vorbit cu unchiul meu și a recunoscut că firul de păr de la fată din mână este al Sabrinei. Și Sabrina a spus că este părul ei”, a mărturisit sora criminalului.

Florin ar fi sunat-o pe Sabrina imediat ce a incendiat cadavrul

În plus, copiii au suferit și arsuri destul de grave în Franța, acolo unde Sabrina se mutase alături de fostul ei iubit. Conform spuselor

surorii criminalului, copiii erau adesea înfometați, acesta fiind și motivul pentru care au tras de oala cu mâncare fiartă de pe aragaz.

Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de către directorul firmei de taximetrie la care Florin Crișan a apelat în ziua respectivă, se pare că imediat după ce a incendiat trupul neînsuflețit al Antoniei, criminalul ar fi dat un apel telefonic.

Tot sora criminalului consideră că persoana cu care Florin Crișan a vorbit înainte de a pleca de pe câmp este chiar partenera de

viață a acestuia și mama micuței Antonia, Sabrina, anunțând-o astfel că a scăpat de cadavru.

”Pe ea a sunat-o, așa am înțeles, că pe ea. A stat în casă cu mine, cu mama mea, cu copiii, cu iubitul meu și cu Florin, bineînțeles.

Cum am spus, nu vreau să îi iau apărarea fratelui meu, vreau să spun adevărul. Ea era extrem de indiferentă cu copiii”, a mai spus sora lui Florin Crișan. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤