S-A AFLAT! VEDETA vrea să părăsească definitiv România. Vedeta își dorește să renunțe la viața publică: ”O țară plină de venin”

Oana Roman e mai decisă ca niciodată să plece definitiv din România, însă vedeta a precizat că singurul lucru

pentru care încă mai stă e mama ei. Vedeta a precizat că atunci când cea care i-a dat viață va pleca, la rândul său ea nu va mai locui în țară.

Oana Roman e mai pregătită ca oricând să plece din acestă țară și să renunțe definitiv la tot ce înseamnă viața publică în România.

Vedeta a mărturisit pe InstaStory că a fost întrebată dacă ar putea să părăsească România pentru un milion de euro, iar ea a precizat că ar face-o și gratis.

Oana Roman, pregătită să părăsească România

Ea a precizat că va pleca definitiv din țară peste ceva timp, atunci când mama ei nu va mai fi, însă cât timp Mioara Roman va mai trăi va fi alături de ea tot timpul aici, fiind singura pentru care mai stă.

Oana Roman a mărturisit că în țara noastră ura și ignoranța sunt la ordinea zilei, iar din această cauză nu se va ajunge niciodată la o situație bună și demnă de un trai decent.

”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro.

Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe.

Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”; a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman trece printr-o perioadă bună în viața ei, asta deoarece dacă în urmă cu 4 luni semna la notar actele de divorțul de Marius Elisei, acum formează iar un cuplu cu tatăl fetiței sale.

Cei doi au fost foarte apropiați în ultima perioadă, iar recent Spynews.ro v-a prezentat imaginea care confirmă că au iar o relație.

Aceștia se aflau la mare împreună cu fiica lor, iar fotografia i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți pe plajă, în timp ce se sărutau.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit recent și

7 ani de căsnicie și au petrecut acest moment important din viața lor la un restaurant de fițe din București. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤