S-a stins din viață un nume mare al muzicii. Va rămâne o legendă

Încă o veste tristă din lumea artistică a făcut înconjurul lumii. S-a stins din viață cea care a compus coloana sonoră a unuia dintre cele mai de succes seriale, și anume Twin Peaks. Anunțul cu privire la dispariția ei dintre noi a fost făcut de către partenerul ei de viață.

A murit Julee Cruise, celebră pentru coloana sonoră a filmului Twin Peaks
Artista Julee Cruise s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, potrivit anunțului făcut public de către soțul ei. Cruise era faimoasă pentru muzica din operele cinematografice ale lui David Lynch. Partenerul ei de viață a spus că Julee a părăsit această lume, în termenii săi, fără niciun regret și acum și-a găsit liniștea.

A părăsit acest tărâm în termenii ei. Fără regrete. Este în pace… I-am cântat [cântecul B-52’s] Roam în timpul tranziției. Acum ea va hoinări pentru totdeauna. Odihnește-te în pace, dragostea mea, a transmis pe Facebook Edward Grinnan.

În ultima perioadă, artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar acum soțul ei a privit moartea ca pe o eliberare pentru ea. Regreta cântăreață, renumită pentru că a compus coloana sonoră pentru Twin Peaks, a vorbit într-un interviu mai vechi despre viața cu boala autoimună Lupus.

Cine a fost Julee Cruise
Născută în Iowa în 1965, Julee a devenit o cântăreață, compozitoare, actriță și muzician desăvârșită – lansând patru albume de studio de-a lungul carierei sale. A fost cunoscută mai ales pentru colaborările sale cu compozitorul Angelo Badalamenti și regizorul de film David Lynch la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990.

Julle Cruise a lansat patru albume și a colaborat cu foarte mulți artiști de renume. A devenit celebră pentru melodia “Falling” , piesa tematică pentru serialul de televiziune Twin Peaks.

A fost căsătorită cu autorul și editorul Edward Grinnan. Pe 28 martie 2018, Cruise a anunțat pe pagina ei de Facebook că are lupus sistemic, care i-a cauzat dureri mari și i-a afectat capacitatea de a merge și a sta în picioare. Artista s-a stins din viață pe 9 iunie 2022 la vârsta de 65 de ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤