S-a trezit în zorii zilei din cauza unui zgomot supărător.

O femeie din București a fost trezită în zorii zilei de un zgomot deranjant, care se repeta la fiecare 10 secunde. S-a uitat pe geam și atunci și-a dat seama ce se întâmplase. Surpriza neplăcută avută de femeie!
A trezit-o din somn un zgomot deranjant
Trezită din somn, la ora 5:00 dimineața, de un zgomot deranjant, o femeie a depistat că problema venea de la un vecin care stătea la un etaj superior. Fără să stea pe gânduri, femeia a povestit toată nemulțumirea ei pe un grup de facebook, în loc să meargă la vecin să-i bată la ușă. Gestul său n-a fost deloc bine primit de internauți, aceștia certând-o pentru cum a procedat.
Ce văzuse femeia? Că aparatul de aer condiționat la vecinului de la etajul 10 avea defecțiuni, probabil o țeavă spartă în perete, iar apa se prelingea pe peretele blocului până la fereastra sa.
Deranjată de picăturile enervante de pe pervazul ferestrei sale, femeia a mers în blocul vecin pentru a surprinde în imagini „paguba”. Apoi, în loc să meargă să informeze vecinul și administratorul blocului, a găsit de cuviință să posteze totul pe grupul de facebook al sectorului.
Internauții au certat-o pentru gestul său
Așa cum era de așteptat, internauții au întrebat-o de ce nu a mers direct la ușa vecinului pentru a-l informa despre cele petrecute. Femeia a motivat că nu are o legătură prea bună cu vecinul în cauză și a sperat că va vedea mesajul pe grupul respectiv ori cineva care îl cunoaște îl va anunța despre cele observate.
➦ CITEȘTE ȘI... ➤