Salman Khan a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Iulia Vântur. Actorul de la Bollywood rupe tăcerea

Iulia Vântur a făcut o schimbare radicală în viața ei în ultimul deceniu, renunțând la o carieră de succes în România pentru a-și construi una nouă în India.

Această tranziție nu a fost singurul aspect care s-a schimbat pentru ea, deoarece Iulia a început o relație cu faimosul star de la Bollywood, Salman Khan, relație care durează de deja 10 ani.

Cu toate acestea, întrebarea care rămâne pe buzele tuturor este dacă cei doi vor ajunge sau nu în fața altarului în viitor, iar actorul de la Bollywood a abordat această temă într-o emisiune TV din India.

Salman Khan a explicat de ce nu s-a căsătorit încă cu Iulia Vântur, sugerând că, momentan, niciunul dintre ei nu dorește asta.

„Până acum, căsătoria nu a avut loc. Când eu am fost de acord, cineva altcineva a fost împotrivă. Și când acea persoană a fost de acord, eu am fost împotrivă. Acum, ambii suntem împotrivă. Când vom fi de acord amândoi, căsătoria va avea loc. Nu este nicio grabă. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…) Niciuna dintre ele nu este vinovată. Este doar vina mea. Probabil că amândouă au simțit că nu le pot oferi fericire în viață.

Sunt sigur că, oriunde se află, sunt fericite”, a declarat Salman Khan într-un interviu pentru India TV.

La rândul ei, Iulia Vântur a discutat despre relația lor, descriind-o ca pe o provocare.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, înconjurată de o asemenea aură imensă, precum are el”, a mărturisit Iulia Vântur într-un interviu acordat pentru City Times.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤