”Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte”! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat!

Un anunț cumplit a fost făcut de poliția din Africa de Sud după ce șaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte, investigațiile fiind complicate de misterul celor întâmplate.
Cadavrele a șaptesprezece tineri au fost descoperite într-un club de noapte din orașul East London din Africa de Sub de poliție, decesul acestora fiind subiect de investigații complexe având în vedere că niciun cadavru nu prezenta răni vizibile.
Anunț cumplit făcut de Poliție: ”Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte”!
Conform poliției locale, cele șaptesprezece cadavre au fost descoperite într-un club de noapte din zona centrală a orașului. “Şaptesprezece tineri au fost găsiţi morţi într-un bar de noapte din Scenery Park, în East London.
Circumstanţele producerii deceselor nu se cunosc în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale, generalul Thembinkosi Kinana, pentru canalul de televiziune eNCA, citat de Observator.
Mai mult decât atât, susține oficialul sudafrican, momentan nu ar fi fost găsită cauza decesului tinerilor care aveau vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, iar momentul descoperirii cadavrelor a fost cel în care poliția ar fi fost alertată de populația din zonă.
Cu toate acestea, poliția din orașul din Africa de Sud exclude posibilitatea ca decesul celor șaptesprezece tineri să se fi produs din cauza unei busculade, cadavrele neavând niciun fel de răni vizibile, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul în care s-ar fi întâmplat așa ceva.
”Trupurile se află întinse pe mese, pe scaune și pe podea”
Cadavrele celor șaptesprezece tineri descoperite în clubul de noapte din East London, un oraș de un milion de locuitori, au fost descoperite în poziții diferite, dar nimic nu indică ce s-a întâmplat în barul cu pricina

➦ CITEȘTE ȘI... ➤