Scandal după eliminarea lui Alex Delea de la Survivor All Stars. Acuzații de “aranjament” la adresa Pro TV

Se strâng rândurile la Survivor All Stars. Ultima ediție a competiției din Dominicană a adus încă o eliminare, iar de data aceasta cel care a plecat acasă a fost Alex Delea, câștigătorul sezonului trei. După un duel strâns și greu, fostul câștigător a pierdut lupta. Eliminarea acestuia a stârnit însă rumoare printre fanii emisiunii și a adus acuzații de „aranjamente” la adresa Pro TV. Ce i-a revoltat pe telespectatori?

În ediția de joi, 25 aprilie 2024, a emisiunii Survivor All Stars, o nouă eliminare a avut loc. De această dată, în urma unei strategii bine puse la punct de către Zanni, la duelul eliminatoriu au intrat cinci persoane. Cei care au jucat duelul au fost Robert Moscalu, Zanni, Alex Delea, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu. După o luptă crâncenă, cel care a pierdut lupta a fost Alex Delea.

Scandal după eliminarea lui Alex Delea de la Survivor All Stars

Așa cum spuneam, ultimul duel de la Survivor All Stars a adus eliminarea lui Alex Delea. Cu lacrimi în ochi, fostul câștigător al sezonului 3 și-a acceptat soarta și a plecat acasă. Eliminarea acestuia i-a zguduit puternic pe ceilalți concurenți, dar și pe telespectatori.

Înainte de a pleca din competiția din Dominicană, Alex Delea a avut un mesaj important pentru Ștefania Ștefan. Acesta i-a mărturisit colegei sale că în ochii lui ea este câștigătoarea și a sfătuit-o să facă tot ce îi stă în putere să plece acasă cu trofeul.

„Nu mă feresc de ceilalți, dar singura persoană care merite să câștige în momentul ăsta ești tu. Se pot schimba multe, dar tu ești de moment prima și unica. În rest poate câștiga oricine de aici, dar tu, în momentul de față, ești singura care poate câștiga, în capul meu. Se poate și restul, dar tu ești cu un pas în față”, i-a spus Alex Delea Ștefaniei.

Ei bine, eliminarea lui Alex Delea nu a fost primită prea bine de publicul Survivor All Stars. Fanii show-ului s-au revoltat și au acuzat postul de televiziunea de „aranjamente”. Pe pagina oficiala a show-ului de la Pro TV, telespectatorii și-au manifestat nemulțumirea în urma eliminării dar, mai ales, în urma modului în care Alex Delea a fost eliminat, acuzând producătorii de „aranjamente” făcute pentru favorizarea celuilalt câștigător, al sezonului doi, Zanni.

„Episodul ăsta chiar a fost regizat!”;

„Nu fiți naiv! Ce regie a fost cu acel magic talisman care a fost găsit de nenea Zanni. Și, evident, teatrul din consiliu”;

„E foarte interesant! Când Faimoșii sunt în pericol, de fiecare dată se găsește o strategie de a întoarce jocul! Regie și Zanni găsește el iar….surpriza…de parcă știa exact unde se afla…și na, din doi Faimoși sigur la eliminare pică Delea. Ciudat oricum!”;

„Nu mai era niciun spectacol dacă totul decurgea fără nicio INTERVENȚIE. Din păcate!”;

„Îl țin pe Zanni în brațe cu tot felul de strategii fake. Eu zic să-i dați premiul de acum.”;

„Sunteti jalnic, domnule Dan! Nu mai zâmbiți și nu mai vorbiți de adevăr și corectitudine! Sunteți ultimul care să vorbească de așa ceva! Luați-vă de mână cu protejatul

Zanni și luati și cei 100.000 de euro!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii revoltați.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤