Scandal la iUmor după de l-au anunțat pe Mukinka drept câștigător. Ce NU s-a văzut la TV

Mukinka Chibanga a câștigat marea finală de la iUmor, sezonul 7. Numărul său a convins atât juriul cât și publicul că merită premiul de 20.000 de euro!

Mukinka a făcut un adevărat show pe scena de la iUmor, vineri seara. A prezentat un număr de stand up diferit de cele văzute până acum.

 

Mukinka a început în forță numărul său! Acesta a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua de nume explicând cum se zice „La mulți ani” și cum se pupă sărbătoritul de Sfâtntul Andrei și de Sfântul Ion, și a specificat că numele lui nu se găsește printre sființii români, astfel că lui lumea îi urează toate cele bune de Black Friday.

Totuși, au fost unele comentarii ale unor telespectatori care au considerat că nu el ar fi trebuit să câștige. ”What???? El a castigat?/?? DE ce, ca naste nevasta-sa? Caz social si asta? Nu merita, a fost doar bun dar nu cel mai bun … SMS urile sunt doar abureala, este clar … Pe departe trebuia sa castige Gherman sau Patrick, au fost cei mai grozavi”, este cel mai acid dintre toate.

”A fost manevra. Tutu, de departe, cel mai bun”, ”Ce a făcut, pe voi v-a cucerit faptul că a învățat limba, că altfel erau alții dispuși la premii”, ”Silviu mi s-a parut cel mai bun! Pacat!, A fost bun dar totusi. In niciun sezon nu s a castigat pe bune”, sunt alte comentarii.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤