Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu.

Gabriela Cristea a vorbit despre relația pe care o are cu nașii Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Familiile Clonda și Ionescu se înțeleg bine acum, dar prietenia lor a început cu stângul și Gabriela recunoaște că a deranjat-o foarte mult cum vorbea Mădălin despre ea, pe vremea când prezenta Acces Direct.

În emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea’, telespectatorii pot urmări detalii

neștiute despre familia Clonda-Cristea, iar Gabriela este la fel de sinceră în privința vieții sale private, așa cum o știu și fanii de pe Instagram. Într-una dintre ediții, Gabi a dezvăluit cum a început relația cu nașul Mădălin Ionescu.

„Nu mai știu de când o știu pe Cristina.

Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine.

Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto’, a dezvăluit Gabriela Cristea.

E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014′, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤