Se destramă totul? Iulia Vântur tocmai ce a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii care trăiesc într-o țară îndepărtată

O informație șocantă face valuri în India, după ce un avocat, Vibhor Anand a postat în urmă cu câteva zile, pe contul său de Twitter un mesaj despre Salman Khan.

Avocatul susține că Salman Khan este sau a fost căsătorit cu o femeie pe care o cheamă Noor, iar cei doi ar avea împreună și doi

copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani. Soția și cei doi copii ai lui Salman Khan ar locui în Dubai, susține respectivul avocat, citat de presa indiană.

Cotidianul EkNumberNews, care preia mesajul avocatului, susține că nu are confirmare pentru informația aruncată pe Twitter de avocat, însă acesta, în postarea lui îl etichetează chiar pe Salman Khan, cel mai dorit burlac din India, iar la final chiar îi cere acestuia să-i răspundă ”Am dreptate, Salman?”, își încheie avocatul postarea.

Iulia Vântur, iubita româncă a lui Salman Khan, a spus că nu vrea să se căsătorească cu starul indian

Iulia Vântur are o relație de mulți ani cu starul indian, Salman Khan și deși, în ultima perioadă, cuplul pare tot mai solid, se pare că nu

sunt prea mari șanse de căsătorie. Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost ascunsă ochilor curioșilor, chiar dacă uneori, românca noastră a reușit să mai strecoare amănunte, în câte un mesaj pe paginile de socializare, în câte o poză. De curând, s-a aflat și că Iulia Vântur locuiește cu Salman Khan, iar actorul indian a apărut alături de iubita sa la o emisiune tv.

Cu toate acestea, se pare că Iulia Vântur nu va îmbrăca prea curând rochia de mireasă. Spune că experiența din India a făcut-o să-și schimbe percepția asupra căsătoriei. „Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”,  a declarat Iulia Vântur, pentru un post de televiziune.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤