Se retrage de tot! Decizie fără precedent luată de Nicolae Botgros: Vă mulțumesc din suflet

Cutremur în lumea muzicală. Un cunoscut artist a luat o decizie fără precedent. El a anunțat că se va retrage de tot din viața publică.

Anunțul vine după ce soția sa a încetat din viață.

Informația momentului. Un cunoscut artist ia o decizie fără precedent. Este vorba despre Nicolae Botgros, care a anunțat c se retrage de pe rețelele de socializare și va închide toate paginile sale.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook publicată pe 30 august, Botgros a publicat o fotografie, din cimitir, de la mormântul soţiei sale, Lidia Bejenaru-Botgros, şi a scris un mesaj în care își ia rămas bun de la urmăriotorii săi.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Mai exact, acesta susține că a simțit că publicului i-a păsat de perioada dificilă prin care a trecut, însă de acum va prefera să se retragă complet din social media.

Artistul a precizat că își va bloca și închide toate paginile care îl reprezintă, lăsând de acum doar muzica să vobească pentru el. Totodată, acesta a mai adăugat că este recunoscător pentru ajutorul primit din partea fanilor în perioada dificilă prin care a trecut, dorindu-le sănătate și realizări cât mai frumoase.

”Las doar muzica să vorbească”
„Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la mai puțin bine…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet. Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, „ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți”, a scris Nicolae Botgros, pe pagina de Facebook.

Amintim că decizia artistului de a-și închide conturile de socializare vine după ce soția sa s-a stins din viaţă în data de 26 iulie, în urma unei boli incurabile.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤