Secrete dezvăluite de Ionuț Dolănescu: Povestea a 15 ani de căsnicie cu Doinița

Ionuț Dolănescu: Un Mariaj de Vis și o Confesiune Neașteptată

Cu o uniune solidă de 14 ani și trei minunați urmași, Ionuț Dolănescu, descendent al indimenticabilului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, nu se oprește din laude la adresa soției sale, Doinița, pe care o numește „o jumătate excepțională”. Într-o recentă intervenție pentru Formula AS, artistul își exprimă recunoștința pentru partenera sa de viață, subliniind că relația lor este un exemplu de armonie și înțelegere.

„Dumnezeu mi-a trimis alături un suflet minunat și sunt recunoscător în fiecare zi pentru asta. Ne-am înrădăcinat în dragoste timp de 14 ani, avem trei copii și rar, dacă s-a întâmplat vreodată, am avut dispute. Este incredibil, nu spun decât adevărul!”, a mărturisit Dolănescu.

Pentru artist, Doinița este un far al căldurii și al înțelepciunii, fiind mereu acolo să îl susțină și să îi îndrepte pașii. Cu tandrețe, Dolănescu dezvăluie că uneori îi propune soției lor să intre într-un conflict doar pentru a stârni un pic de pasiune în relație, dar Doinița răspunde cu un zâmbet și cu o îmbrățișare.

Artistul nu se oprește din laude la adresa soției sale, remarcându-i și abilitățile sale domestice, descrisă drept „o adevărată stăpână a gospodăriei și o adeptă convinsă a vieții de familie”. Pentru Dolănescu, Doinița reprezintă izvorul liniștii, al bucuriei și al vieții însăși.

„Fără ea, aș fi rătăcit în întuneric. Suntem atât de fericiți împreună, iar asta se reflectă cel mai bine pe scenă”, a subliniat artistul.

Într-o notă mai neașteptată, fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu, a atras atenția pe rețelele sociale prin decizia sa de a face vaccinul împotriva COVID-19 de cinci ori, experimentând cu trei tipuri diferite de vaccinuri. Stabilit în Costa Rica, Dragoș a explicat că a făcut acest lucru pentru a demonstra că vaccinarea nu aduce efecte negative. Deși toată familia a fost afectată de COVID-19 și a trecut printr-o formă ușoară a bolii, Dragoș a ales să își manifeste încrederea în vaccinare, făcându-și vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤