Serghei Mizil, la închisoare:

Cătălin Saizescu lansează o nouă producție cinematografică de anvergură, numită ”Visul”.

Unul dintre rolulrile principale le are chiar Serghei Mizil.

Serghei Mizil, la închisoare.

Subiectul principal al filmului este lumea subterană și dură pe care deținuții o trăiesc în penitenciar. Un alt rol principal îl va juca actorul Nicodin Ungureanu alături de care a jucat Serghei în filmul ”Marilena”.

Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața”

”Aici mă omoară, mă trezesc la șase în fiecare zi. Arta cere sacrificiu. Sunt șef de pârnaie, ce pot să fiu, doar nu vrei să mă dea profesor, doctor universitar. Infractor (râde). Am repetat mult la acest rol, ca să face o secvență 6-7 ore. Și acasă repet, repet în baie. În film am conflicte cu toată lumea dacă am șase crime la activ. ”, a declarat Serghei Mizil, pentru Antena Stars.

”E un scenariu al unui amic de al meu și se inspiră din realitate. Povestea, în mare, este a unui actor de provincie care a fost trimis la un penitenciar local să facă un atelier de teatru cu deținuții. Vine din experiența lui de viață, drept pentru care am intrat în el destul de repede și am obținut finanțare. Am avut filmări și în Penitenciarul Rahova”, a declarat Cătălin Saizescu.

Cătălin Saizescu (n. 10 martie 1976, București) este un actor, regizor și producător de film român. Este fiul regizorului Geo Saizescu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤