ȘI-A PRINS IUBITA CU AMANTUL ÎN PAT ȘI L-A BĂTUT CU O COADĂ DE TOPOR PÂNĂ L-A LĂSAT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE!

ȘI-A PRINS IUBITA CU AMANTUL ÎN PAT ȘI L-A BĂTUT CU O COADĂ DE TOPOR PÂNĂ L-A LĂSAT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE! SCANDALUL A AVUT LOC LA IAȘI

Un bărbat și-a prins iubita înșelându-l și l-a bătut pe amant cu o coadă de topor până l-a lăsat într-o baltă de sânge. Pe numele autorului faptei a fost deschis dosar penal sub acuzațiile de omor și tentative de omor asupra unui membru al familiei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis în judecată pe Valentin Mocanu, după scandalul cu iz sexual izbucnit în locuința acestuia. Și-a prins soția cu amantul, în vârstă de 79 de ani, și și-a ieșit din minți în acel moment. „În seara zilei de 18 aprilie 2021, în intervalul orar 19:30 – 20:00, inculpatul V.M. s-a deplasat la locuința concubinei sale, F.M., din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași. Acolo, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei Ș.M., în vârstă de 79 de ani, multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranian”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Și-a prins iubita cu amantul în pat și l-a bătut cu o coadă de topor până l-a lăsat într-o baltă de sânge!

Mocanu i-a crăpat capul amantului, apoi a început să-și bată iubita. „În aceleași împrejurări, cu aceeași rezoluție infracțională, inculpatul V.M. a agresat-o și pe concubina sa, F.M., căreia i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranio-facial, cauzându-i leziuni traumatice (echimoze, plăgi și tumefacții) care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a încheiat prim-procurorul, potrivit bzi.ro.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤