Și îngerii au demonii lor! Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu Monica Odagiu

Deși a fost întotdeauna privit ca un personaj marcant în peisajul muzical, Dan Bittman a surprins recent publicul cu ultimele noutăți din viața sa. Potrivit unor informații provenite din cercul său de apropiați, artistul locuiește în prezent în chirie, în apropierea fostului său cămin, în dorința de a fi mai aproape de cei trei copii ai săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick. Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, care a durat mai bine de un sfert de secol, însă fără a oficializa vreodată legătura în fața ofițerului de stare civilă.

Legătura cu Monica Odagiu, mult mai tânără decât el (24 de ani), cu o diferență de vârstă de 33 de ani, a fost dezvăluită recent și contrar a ceea ce ar putea crede mulți, nu este o relație nouă, ci una care a fost „reaprinsă” după o pauză de doi ani. Astfel, interesul lui Bittman (57 de ani) pentru talentata actriță și solistă a început să devină evident în 2015, cei doi fiind surprinși împreună la diverse petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concerte Holograf în țară și chiar în scurte escapade în Bulgaria sau Turcia. Se pare că au fost văzuți adesea împreună și în afara țării, adesea în scurte escapade în Bulgaria sau Turcia. În ciuda discreției sale, Bittman nu a ezitat să o prezinte pe Monica în cercul său de prieteni și colegi din lumea artistică, ieșind frecvent la diverse întâlniri, fie ele de ordin profesional sau pur și simplu de relaxare.

Faptul că a fost cel care a susținut-o pe Monica în debutul său în industria muzicală este o dovadă a implicării sale și a sprijinului necondiționat. Îi compusese chiar o melodie intitulată „Stau cu picioarele în apă rece”, pe care au interpretat-o în duet, un gest neașteptat în cariera artistului. De asemenea, într-o manifestare de generozitate, solistul trupei Holograf a filmat împreună cu talentata sa protejată un videoclip, marcând astfel prima lor colaborare de acest gen.

În urma separării, semn că decizia este una matură și bine chibzuită, Bittman și Liliana Ștefan au semnat un acord amiabil la notariat, pentru următorii trei ani, referitor la custodia comună, însă condiționată de un orar prestabilit, pentru fiul lor cel mai mic, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani.

Monica Odagiu, absolventă a UNATC „I.L. Caragiale” și sora solistei Ana Odagiu, s-a remarcat ca participantă la „Vocea României” (2012), dar și ca membră a trupei Lala Band. Înainte de a se întâlni cu Dan Bittman, Monica a avut o relație cu un actor cu care a colaborat în numeroase piese de teatru, pe nume Theodor Cosmin. Contactat pentru comentarii, Dan Bittman a refuzat să comenteze în vreun fel schimbările din viața sa sentimentală.

În ciuda tuturor speculațiilor, mama copiilor lui Bittman, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan, a preferat să păstreze o discreție absolută, concentrându-se pe educația copiilor pe care îi are cu artistul: Alex, Patrick și Mark.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤