Simona Halep are o nuntă luxoasă! Cu ce preparate alese s-au delectat invitații

Simona Halep s-a căsătorit astăzi. Oficial, ea și Toni Iuruc au spus DA în fața ofițerului de stare civilă.

Evenimentul a fost unul extrem de așteptat, despre care s-a vorbit mult în ultima perioadă. Așa cum ne așteptam, este o petrecere numeroasă, unde invitații se delectează cu cele mai bune preparate.

Simona Halep, nuntă cu fast
Se pare că Cu cine s-a iubit Simona Halep înainde de Toni Iuruc. Cine le-a interzis să fie împreună la orice detaliu și soțul ei s-a concentrat și i-a fost alături. Se pare că la petrecere sunt ospătari la fiecare masă din local și aceștia au fost instruiți să fie foarte activi, să nu lase mesele murdare și să se asigure că invitații au tot ce le trebuie pe masă. Mai mult, invitații nu s-ar servi singuri, ci ospătarii le-ar pune în pahare.

Mesele din club sunt unele rotunde, deși la început ar fi dorit să fie unele de prezidiu. S-au gândit, s-au răzgândit și cu greu au ajuns la o înțelegere. Totul a fost atent pregătit, până la ultimul detaliu.

Proaspeții însurăței au fost extrem de pretențioși. Nici măcar scena din lemn masiv pusă în local nu le-ar fi plăcut din prima, pe motiv că era prea înaltă. Au făcut o mulțime de modificări înaintea petrecerii, pentru a se asigura că totul este perfect și invitații vor ține minte marele eveniment.

Preparate speciale la nunta lui Halep
La nunta lui Halep participă aproximativ 300 de persoane, care au avut acces doar pe baza unui test negativ sau pe baza certificatului de imunizare. Sunt invitați de seamă, nume mari și cunoscute din sport și oameni cu o situație financiară bună.

Meniul este unul pe măsură. Primul fel de mâncare este reprezentat de tot felul de preparate românești, printre care se numără și unul machedonesc, din partea lui Toni. Pe lista de aperitive, invitaţii au parte de câteva preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

Invitații se pot servi și din barul cu sushi și au la dispoziție și o selecţie de blinis cu icre negre, conform Fanatik. Mai mult, se servește și carne de vită și langustină. Băuturile sunt și ele extrem de luxoase, în tandem cu restul meniului.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤