Simona Halep, primele imagini de la nunta cu Toni Iuruc. Vedeta a publicat fotografiile pe Instagram

Săptămâna trecută s-a încheiat cu mare petrecere pentru Simona Halep și Toni Iuruc, asta deoarece aceștia s-au căsătorit civil.

Imediat după eveniment au mers să-și aștepte invitații la vila din Izvorani, acolo unde s-au distrat cu toții până în zori. Tenismena a publicat primele fotografii.

Simona Halep a publicat în urmă cu doar câteva ore primele fotografii de la nunta sa cu Toni Iuruc, care a avut

loc în cursul zilei de vineri. Cei doi au mers în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus

DA, iar ulterior s-au îndreptat către vila din Izvorani unde s-a ținut și petrecerea în cinstea lor.

Simona Halep și Toni Iuruc, imagini de la nunta de vineri

Evenimentul a fost unul restrâns, dar a ieșit pe măsură, iar asta putem observa chiar din fotografiile pe care frumoasa tenismenă

le-a postat pe pagina sa de Instagram. Aceasta apare la brațul soțului ei, ea îmbrăcând o frumoasă rochie roșie cu umărul gol, iar el un costum negru.

Totuși, acesta nu a fost singura ținută a vedetei, căci atunci când s-a înserat aceasta și-a schimbat rochia cu una de culoare crem cu model, dar a încălțat și o pereche de pantofi negri.

Bineînțeles, evenimentul în cinstea lor nu avea cum să se încheie altfel decât cu un frumos foc de artificii, iar îndrăgostiții au fost surprinși în timp ce priveau spre cerul luminat.

Urmează nunta cea mare la Constanța

Iar dacă ați crezut că asta a fost tot… ei bine NU! Simona Halep și Toni Iuruc au făcut vineri doar cununia civilă, asta deoarece nunta

cea mare, slujba religioasă și petrecerea cu zeci de invitați va avea loc peste scurt timp, dar nu în București, ci în Constanța, orașul natal al vedetei.

Evenimentul se anunță unul grandios pentru cei doi, iar la petrecere cu siguranță nu vor lipsi nume grele din showbiz.

Atunci, ca și acum, mirii vor fi conduși către altar de nașii lor, Dani Caramihai și soția sa, căci Simona Halep și Toni Iuruc au știut cum

să dea lovitura și în materie de părinți spirituali, alegându-i pe unii dintre cei mai bogați afaceriști de la noi din țară.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤