Situația în care se află Florin Piersic a făcut-o pe Irina Loghin să răbufnească. „Îți bați așa joc de el! Mă doare sufletul”

Irina Loghin a izbucnit în exprimări puternice când a observat că Florin Piersic a fost transferat într-un alt centru medical, unde a fost supus unei a treia intervenții chirurgicale într-o a patra instituție spitalicească, într-un interval scurt de timp.

Artistul Florin Piersic a traversat un parcurs medical complex în săptămânile recente. Totul a început cu o afecțiune survenită la sfârșitul unei reprezentații, urmată de internarea sa la Spitalul Militar din Cluj. Ulterior, a fost transferat la Institutul Cardiologie, apoi la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București. În prezent, este sub îngrijirea echipei medicale de la Spitalul Foișor din Capitală.

Situația lui Florin Piersic a provocat o reacție vehementă din partea Irinei Loghin
Starea de sănătate a lui Florin Piersic a generat îngrijorare printre mulți, inclusiv printre cei apropiați, precum prietena sa apropiată, Irina Loghin. Faimoasa artistă populară s-a declarat profund afectată de felul în care este tratat cunoscutul actor, considerând că situația actuală reprezintă o gravă lipsă de considerație.

Irina Loghin consideră că mutările repetate ale lui Florin Piersic de la o unitate spitalicească la alta, precum și lipsa de confidențialitate din partea personalului medical, sunt complet inacceptabile. Ea de asemenea acuză faptul că actorul nu primește asistența medicală adecvată în această perioadă dificilă.

„Mă afectează profund starea lui Florinel. Dar cel mai deranjant lucru este modul în care este transferat dintr-un spital în altul, ca și cum ar fi un străin, iar apoi sunt făcute și poze, în ciuda cererii familiei pentru discreție. Nu pot să găsesc cuvinte pentru a descrie această situație, dar nu cred că există un dispreț mai mare! Să îl tratezi pe cel mai iubit actor în felul acesta! În loc să primească ajutor de la cei cărora le-a oferit distracție ani de zile, este tratat în acest mod! Inima mea se frânge. Situația lui este critică, dar sperăm că se va întoarce pe scenă. Știm că este în vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că există o ușoară ameliorare astăzi, urmăresc știrile cu atenție. El este un luptător, va fi bine!”, a declarat Irina Loghin, conform Playtech.ro.

Ultimele detalii cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic
Florin Piersic este în afara oricărui pericol în acest moment. Marele actor a trecut prin momente dificile din cauza unei infecții, fiind necesar să fie tratat în patru unități spitalicești din România. În prezent, Florin Piersic este internat la Spitalul Foișor din București și este sub observație.

Artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și i s-a înlăturat proteza de la genunchi pentru a permite medicilor să elimine infecția din corp.

Primele 72 de ore au fost critice pentru Florin Piersic, deoarece recuperarea după o astfel de intervenție, periculoasă din cauza altor probleme de sănătate, este un proces încet.

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, actorul se recuperează vizibil zi de zi. Medicii afirmă că se mobilizează și are o stare psihică foarte bună. Recuperarea sa efectivă va începe de azi.

Recent, Irina Loghin a comentat despre starea lui Florin Piersic și a exprimat regretul că actorul a trebuit să treacă prin aceste dificultăți.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤