Soția unui preot din Arad s-a stins din viață din cauza virusului COVID-19. Tânăra de 22 de ani era intubată de aproape o lună și fusese transferată în Ungaria

Mihaela Valentina, soția unui preot din Rădești, s-a stins din viață la vârsta de 22 de ani, după o luptă grea cu virusul COVID-19. Tânăra era intubată de aproape o lună și fusese transferată în Ungaria, dar nu a

supraviețuit. Vestea a venit ca un fulger pentru întreaga comunitate. Dan Găiță, preot la Parohia Ortodoxă Rădești din Arad și soț al femeii, este devastat de durere.

Soția unui preot din Rădești, Mihaela Valentina, s-a stins din viață la 22 de ani din cauza virusului COVID-19. Femeia era intubată de aporoape o lună și dusese transferată în Ungaria, dar nu a supraviețuit. Medicii s-au luptat din greu pentru ea, dar a fost prea târziu.

Soțul preotesei a anunțat decesul

Tânăra era căsătorită de doi ani cu Dan Găiță, preot la Parohia Ortodoxă Rădelști din Arad. Ea a fost absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad. Soțul Mihaelei este devastat de durere și a făcut anunțul decesului.

„Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată”, a scris Dan Găiță.

Toată lumea este alături de preot în această perioadă grea
Vestea a venit ca un fulger pentru întreaga comunitate. Toată lumea este alături de preot în această perioadă grea. Oamenii suferă foarte mult din cauza decesului tinerei, iar mesajele de regret nu au încetat să apară.

„Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme! Ne va lipsi atât ea cât

și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare”, a postat primarul comunei Târnova.

COVID-19 face victime și în rândul tinerilor. Foarte mulți pacienți își pierd viața, iar situația continuă să fie îngrijorătoare. Din păcate, Mihaela Valentina nu a mai avut puterea de a lupta. La doar doi ani de la căsătorie,

preotul a rămas singur, iar sufletul soției sale este printre îngeri. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤