Soțul polițistei care și-a luat viața, primul mesaj după tragedie: Îngerul meu m-a părăsit!

Soțul Adelei, polițista din Strehaia care s-a împușcat mortal în cap, a postat după înmormântare un prim mesaj după tragedia care i-a lovit familia.

Sute de colegi, prieteni, vecini și rudele au venit vineri la Filiași, în lacrimi, să-i aducă flori și lumânări aprinse.

Nimeni nu înțelege de ce tânăra a recurs la un asemenea gest.

La casa tinerei polițiste din Filiași a fost un adevărat pelerinaj vineri dimineața. Părinții și apropiații au stat lângă ea tot timpul încă de joi, de când a fost adusă de la Mehedinți. În ziua înmormântării, strada pe care locuia fata a fost plină de oameni care au vrut să îi aducă un ultim omagiu. Sute de coroane au fost puse în fața porții de colegi, prieteni, rude și apropiați.

„În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris soțul polițistei pe pagina de socializare.

Pe mașinile tuturor participanților la funeralii a fost lipită o fotografie a polițistei, din ziua nunții sale în care aceasta poartă rochia de mireasă. Nimeni nu înțelege ce a determinat-o pe fată să recurgă la un asemenea gest.

Tânăra s-a împușcat în cap, miercuri dimineața, cu arma din dotare în gara din Strehaia. Apropiații spun că înainte de a face acest gest, polițista și-ar fi anunțat soțul că se va sinucide. El i-a sunat pe colegii soției, dar a fost prea târziu. Cei doi se căsătoriseră religios în urmă cu câteva luni și păreau foarte fericiți. Apropiații spun că în ultima perioadă ar fi făcut o depresie severă pentru care începuse să se trateze.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤