Spectatorii de pe Arena Națională, parfumați cu „Pasadena 94”, o amintire olfactivă a Generației de Aur

Pe Arena Națională, fanii au fost încântați să descopere aroma inconfundabilă a “Pasadena 94”, parfumul ce marchează gloria “Generației de Aur” în fotbalul românesc.

Sub îndrumarea Mariei Popescu, fiica emblematicului fotbalist Gică Popescu, s-a născut “Pasadena 94”, un parfum ce transpune în esență spiritul și triumful de pe terenul legendar al Pasadena ’94. Prezentat cu fast în timpul unui meci de fotbal de pe Arena Națională, parfumul a captivat simțurile spectatorilor, oferindu-le o călătorie olfactivă prin gloria trecutului.

Gică Popescu a explicat că a dorit să creeze o esență care să recreeze emoția și gloria din zilele de aur ale fotbalului românesc de la Pasadena ’94. “Stadionul Pasadena ’94 a fost martorul unor performanțe incredibile și victorii memorabile pentru noi. Este locul unde am trăit cele mai mari bucurii și unde am făcut istorie”, a mărturisit el cu mândrie.

În sprijinul acestui proiect, Maria Popescu a lucrat alături de Mayra Daria, fiica lui Ilie Dumitrescu, o tânără talentată în vârstă de 18 ani, absolventă a Școlii Cambridge și membră a familiei extinse a lui Ilie Dumitrescu. Cu un entuziasm contagios, cele două au adus la viață esența unui moment istoric din fotbalul românesc.

“Pasadena 94” nu este doar un parfum, ci un omagiu adus performanțelor legendare ale “Generației de Aur”, un canal olfactiv ce leagă prezentul de gloria trecutului. Gică Popescu și fiica sa, Maria, își propun să aducă în lumina actuală aroma victoriei de altădată, din vara anului 1994, încălzind inimile fanilor cu amintiri și emoții neșterse.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤