Spune că apără drepturile pensionarilor și ale săracilor, dar Diana Șoșoacă are o avere colosală. Câte case are aceasta? Are chiar și o casă de vacanță:

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai controversați politicieni ai României. Iese mai mereu în evidență prin acțiunile sale și vorbele acide la adresa autorităților. În timp ce militează pentru drepturile cetățenilor, Diana Șoșoacă duce o viață lipsită de griji, din punct de vedere financiar. Are mai multe case, dintre care una de vacanță, dar și câteva terenuri și conturi bancare cu mii de euro.

Câte case are Diana Șoșoacă. Averea senatoarei

Până să fie demisă din partid, Diana Șoșoacă era cea mai bogată membră a AUR. Din declarația sa de avere reiese că nu stă rău deloc la capitolul financiar. Iată câte case are senatoarea.

Declarația de avere a Dianei Șoșoacă arată că aceasta deține trei case, dintre care una de vacanță. Pe lângă acestea, mai are patru terenuri. Concret: un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, plus alte trei intravilane, două în Vâlcea, iar unul în Dâmbovița. În ceea ce privește conturile bancare, Diana Șoșoacă deține patru la număr, în care are un total de 16.000 de euro. La această sumă se mai adaugă și 5.000 de euro, valoarea unor obiecte de artă moștenite din familie.

Totodată, Diana Șoșoacă deține și un cabinet de avocatură, de unde anul trecut a încasat suma de  250.000 de lei.  Soțul ei este secretar la acest cabinet și primește 28.000 de lei pe an. De altfel, senatoarea independentă mai deține și un Opel Corsa, achiziționat în anul 2015.

Imagini din locuința Dianei Șoșoacă

Pe pagina de facebook a senatoarei sunt câteva fotografii dintr-una din locuințele sale. Apare îmbrăcată în port tradițional, alături de o fetiță.

Cum era Diana Șoșoacă în copilărie. Cum arată părinții senatoarei

Și în copilărie Diana Șoșoacă era în centrul antenției. În spațiul public au apărut unele imagini cu senatoarea când era alături de părinți și se bucura de copilărie.

Mama Dianei Șoșoacă a divorțat cu timpul de tatăl ei. Alice Bleotu Florescu este medic și s-a recăsătorit cu un francez bogat.

De ce a fost exclusă Diana Șoșoacă din AUR

Diana Șoșoacă este acum senator independent după ce a fost exclusă din AUR. Demiterea ei din formațiunea politică a venit după ce a luat parte la o petrecere unde nu s-a ținut cont de pandemie.

”În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului. Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a explicat senatoarea pentru Europa Liberă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤