Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu Violeta, fiica lui: „O fetiță dulce…”

Ani la rând, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, Violeta, a fost protejată de părinți și a stat departe de lumina reflectoarelor. De la o vreme încoace, ea apare tot mai des în peisajul media, spre bucuria părinților dar și a fanilor. Iar Violeta nu este doar o adolescentă deșteaptă și talentată, după cum spunea mama ei, ci și extraordinar de frumoasă.

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, s-a transformat spectaculos din fetița cu chip angelic, așa cum o știam cu toții. Aceasta va împlini 14 ani la sfârșitul acestui an și a moștenit din plin trăsăturile frumoase dar și talentul părinților ei. Astfel, Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită, nu doar profesional, ci și în plan familial. Iar din relația cu Ștefan Bănică Jr, ea a rămas cu cea mai de preț amintire, și anume Violeta. Cum anii au trecut parcă în zbor, Violeta s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult, pe lângă frumusețe, se pare că adolescenta a moșteni…

Ștefan Bănică este mândru de Violeta
Până acum, Andreea Marin și-a ținut departe de atenția presei fiica. Însă anul trecut, Violeta a atras toate privirile la brațul fratelui ei, când și-au făcut Gala Premiilor UCIN.

Cea mai recentă imagine cu ea a făcut-o publică chiar tatăl ei, Ștefan Bănică. Acesta a precizat că este tare mândru că fiica lui a venit să-l vadă la un spectacol de teatru. Imaginea publicată de artist vine la doar câteva zile după ce și mama ei a postat o imagine cu fiica ei în vacanță în Italia, care a strâns imediat zeci de mii de like uri și sute de comentarii.
Preluat de pe https://news-stiri.com

➦ CITEȘTE ȘI... ➤