Ştefan Bănică din nou tată! Lavinia Pîrva a născut. Mesajul emoţionant al artistului

Fericire fără margini în familia artiștilor Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică! Îndrăgita cântăreață a născut astăzi, iar soțul ei a împărtășit vestea apropiaților, dar și fanilor. În mesajul emoționant transmis de Ștefan Bănică Jr., el a dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru bebelușul lor.

Lavinia Pîrva a născut

Azi, Lavinia Pîrva l-a adus pe lume pe fiul ei cu Ștefan Bănică. Celebrul cântăreț a postat la scurt timp după ce și-a strâns bebelușul în brațe și și-a sărutat soția un mesaj frumos, pe care l-a notat pe o imagine în care apare o pereche de botoșei albaștri. Al treilea copil al artistului se numește Alexandru Bănică.

“Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase” sunt gândurile notate de Ștefan Bănică pe poza postată pe contul său de Facebook.

Cu câteva luni înainte să devină mamă pentru prima dată, Lavinia Pîrva a mers la o clinică de recoltare a celulelor stem și, când și-a anunțat apropiații și susținătorii, ea a publicat mesajul: “(…) pentru că sănătatea bebelușului meu este pentru mine o prioritate. Am toată încrederea și recomand (…)! #mybaby #babystem #health #life #happy”. În timp ce pentru carismatica artistă este pentru prima dată când trăiește această experiență… de a fi părinte, soțul ei mai are doi copii din relațiile anterioare: Radu și Violeta.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă și religioasă au avut loc în România, iar petrecerea a fost organizată în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤