Ștefania Stănilă, un adevărat câștigător la Survivor All Stars – Descoperă câți bani a primit de la Pro TV pentru cele 17 săptămâni de aventură.

Ștefania Stănilă, o personalitate iubită și admirată în mediul concursului Survivor All Stars, a părăsit competiția în episodul difuzat pe 9 mai, după o aventură ce a cuprins 17 săptămâni pline de provocări.

Clipa eliminării ei a fost încărcată de emoții puternice, iar momentul rămas în amintire a fost despartirea de colegi și de gazda emisiunii, Dan Pavel, un moment cu adevărat impresionant. Cu toate că a avut șansa de a rămâne în joc, Ștefania a pierdut duelul final și a fost nevoită să își ia adio de la competiție, punând astfel punct unei lungi și intense călătorii.

Ștefania a fost trimisă în duel cu TJ Miles, după ce a fost nominalizată de Andrei Ciobanu. Însă momentul a fost cu adevărat surprinzător atunci când s-a confruntat în duelul final cu Zanni, revenit recent în competiție după o perioadă petrecută în exil.

După cinci luni de confruntări în Republica Dominicană, Ștefania Stănilă s-a întors acasă, fiind eliminată din cursa pentru marea recompensă. Cu toate acestea, rezultatele financiare ale participării ei în Survivor All Stars au fost impresionante.

Calculând suma totală câștigată în cele 17 săptămâni de aventură, luând în considerare remunerația de 3000 de euro pe săptămână, ajungem la impresionanta sumă de 51.000 de euro.

La întoarcerea sa acasă, Ștefania Stănilă a dorit să clarifice situația și să își exprime recunoștința față de producători. A făcut acest lucru într-un mod elegant și diplomatic, exprimându-și recunoștința pe platforma Instagram, chiar în momentul difuzării segmentului în care a fost eliminată din competiție.

În mesajul său, Ștefania a reflectat asupra experienței sale în Survivor All Stars și a subliniat recunoștința pentru oportunitatea de a participa la această aventură unică. Chiar dacă parcursul ei s-a încheiat, se simte împlinită și mulțumită că a făcut tot posibilul pentru a se bucura de fiecare moment din această experiență extraordinară.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤