STRIGATOR LA CER! Cosmina a pierdut lupta cu viața la doar 19 ani. Accidentul fatidic care a distrus patru destine

Ana-Maria Cosmina Măgureanu este una dintre victimele accidentului de la Comasca, județul Giurgiu. Tânăra s-a stins din viață, pe 8 aprilie 2021, după ce a intrat în comă.

Bilanțul victimelor accidentului rutier cumplit de la Giurgiu a ajuns la două persoane. Ana-Maria Cosmina Măgureanu din viaţă la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti. Anunţul a fost făcut public de tatăl fetei, pe contul său de Facebook.

Cosmina ar fi împlinit vârsta de 20 de ani pe 5 iunie.

Tânăra avea și ea permis de conducere.

Accident rutier cumplit la Giurgiu

Un accident rutier fatidic a avut loc pe 6 aprilie 2021 la Comasca, Giurgiu. Patru tineri se întorceau marți seara din orașul Giurgiu, în jurul orei 21:20.Șoferul autoturismului Petrișor Mizdrescu a pierdut controlul volanului și a intrat într-un pom. Autoritățile au intervenit la fața locului, însă conducătorul auto a murit în urma unui stop cardio-respirator. Alături de el se mai aflau două fete și un baiat care stătea în dreapta, în momentul accidentului.

Petrișor-Alin Mizdrescu a fost condus azi, 9 aprilie 2021, pe ultimul drum.Pe 28 iunie, băiatul împlinea 19 ani. La Braniștea, în județul Giurgiu, atât prietenia cât și familia și colegii s-au strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Numărul persoanelor din cadrul ceremoniei funerare a fost unul restrâns, pentru a se respecta restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei COVID-19.

Ceilalți doi pasageri se află în stare gravă la spital.Cristin-Ionuț Bichiroaia este internat la spitalul „Arseni Bagdasar” din București și are nevoie urgentă de sânge. Și Alexandra Dinu este internată în urma accidentului rutier suferit.

Accidentul a avut loc marți seara, la ora 21.20, pe strada Bobocului, din satul Comasca, localitatea Oinacu, județ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto si rănirea altor trei tineri, respectiv două fete – de 17 și 19 ani, ambele din satul Braniștea, și un băiat, de 19 ani, din municipiul Giurgiu, pasageri în autoturism. Ieri, a decedat și fata de 19 ani, Cosmina Măgureanu. Ea va fi condusă pe ultimul drum, duminică la ora 12:00, în satul natal.

„Am să mor de focul tău fata mea, nu pot să te văd așa, cu piciorușele rupte!”, a zis Nicu Măgureanu, tatăl fetei decedate. scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤