STRIGATOR LA CER! Fetiță de doi ani din Galați, ucisă în bătaie de tată. Părinții au spus medicilor că s-a înecat

O situație de-a dreptul incredibilă s-a petrecut în Galați, acolo unde o fetiță de doi ani a fost snopită în

bătaie până când și-a dat ultima suflare. Părinții au încercat să ascundă totul și le-au spus medicilor că s-a înecat cu un obiect.

O ambulanță a fost chemată să intervină de urgență în localitatea Ivești, județul Galați, asta după ce părinții unei copile de doi ani au anunțat că cea mică se înecase cu un obiect

De urgență un echipaj a ajuns la casa unde locuia cea mică, iar aceasta a fost adusă spre ambulanță pe brațe de către părinții ei, ea fiind în stop cardio-respirator.

Fetița de doi ani a fost bătută de tată până când a murit

Micuța prezenta multiple echimoze în regiunea capului, gâtului, dar și a toracelui, precum și niște cucuie și hematoame craniei, fapt ce a aratăt că lucrurile sunt cu mult mai grave decât au fost relatate.

Fetița a fost intubată de urgență la spital și nu a fost găsit niciun corp străin, iar în ciuda medicilor de a o resuscita, din păcate aceasta a murit.

Polițiștii și medicii și-au dat seama că ceea ce a provocat decesul nu a fost nicidecum vreun obiect necunoscut, ci loviturile repetate pe care le-a avut de îndurat fetița.

Oamenii legii au constat că principalul suspect a fost chiar tatăl

minorei, iar mama sa era complice. Încadrarea faptei a fost shimbată de la ucidere din culpă în omor.

Tatăl fetiței a fost reținut

Ieri seară, tatăl fetiței de doi ani ucise a fost reținut de către polițiști și riscă să stea în spate gratiilor până la 20 de ani pentru fapta comisă.

Bărbatul mai avea acasă alți trei copii care acum au fost luați de către Protecția Copilului.

“În cursul serii trecute, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au reţinut pe tatăl minorei”, a declarat Gabriela Costin, IPJ

Galaţi. Individul riscă până la 20 de ani de închisoare. Familia mai are alţi trei copii, dintre care cel mai mare are 12 ani, şi nu era în atenţia

Protecţiei Copilului. Acum, minorii vor fi luaţi în regim de urgenţă.

“Plasarea lor, iniţial, în mediul familial, dacă vom identifica rude, sau plasament la un asistent maternal profesionist”, a declarat Tania Calcan, de la DGASPC Galaţi. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤