Strigător la CER! Întâmplare fără precedent la un spital! Fiica le-a murit la naștere, iar în locul trupului neînsuflețit au primit un șobolan mort! Părinții fac acuzații extrem de grave

Doi părinți din columbia trăiesc șocul vieții lor. Cadavrul fiicei lor care a murit la naștere este de negăsit. În schimb, au primit un șobolan mort de la maternitate.

Doi părinți din columbia trăiesc șocul vieții lor. Cadavrul fiicei lor care a murit la naștere este de negăsit. În schimb, au primit un șobolan mort de la maternitate.

Jari Daniela Velez și Daniel Alejandro Jaramillo, doi părinți greu încercați de soartă, după ce au așteptat cu nerăbdare venirea pe lume a fiicei lor, dar care nu a supraviețuit la naștere, fac acum acuzații desosebit de grave la adresa maternității unde femeie a născut-o pe copilă.

Tatăl s-a dus să ridice trupul neînsuflețit al fiicei sale, dar în cutia în care ar fi trebuit să fie cadavrul cei mici, erau, de fapt, un șobolan mort și o pereche de mănuși din latex. Nu, nu este vorba despre nicio glumă și nici despre scenariul vreunui film, ci este realitatea cruntă pe care o trăiește în aceste momente un cuplu.

În locul fiicei lor au primit un șobolan mort! Cuplul face acuzații deosebit de grave și șocante

Totul s-a întâmplat pe 15 mai, la la spitalul Tomas Uribe Uribe din Tulua, Columbia, potrivit Daily Mail. Jari Daniela Velez a dat naștere unei fetițe, care, din nefericire, nu a supraviețuit. Imediat după tragedia care a avut loc în familia lor, Daniel Alejandro Jaramillo s-a dus la morgă pentru a-i ridica trupul neînsuflețit al fiicei sale. A avut parte de cea mai îngrozitoare întâmplare din viața sa.

În cutia în care ar fi trebuit să se afle trupul fiicei sale, erau, de fapt, un șobolan mort și o pereche de mănuși din latex.Bărbatul a rămas de-a drepul fără cuvinte, oripilat de întreaga situație. Imediat, acesta s-a îndreptat către conducerea spitalului în speranța că-i va recupera trupul neînsuflețit. S-a înșelat amarcic!

„Cei de la spital ne-au dat un șobolan mort. Le solicit să ne dea fata”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare de către o rudă a părinților.

Trupul neînsuflețit al copilei este de negăsit

Conducerea unității medicale s-a scuzat public pentru eroarea comisă. Mai mult, reprezentanții spitalului spun că au deschis și o anchetă internă, căci, potrivit rapoartelor oficiale, trupul neînsuflețit al bebelușului nu a fost încă găsit. Părinții nu au stat cu mâinile în sân și au depus o plângere penală împortiva spitalului. Tatăl copilei spune că vrea doar să-i ofere fiicei sale o înmormântare conform dogmelor bisericești.

„Tot ceea ce cer este dreptate și trupul copilului meu, astfel încât să-i ofer o înmormântare creștinească”, a declarat Daniel Alejandro Jaramillo pentru presa locală. scrie wowbiz.ro