Sultana Hurrem, din Suleyman Magnificul, arată complet diferit azi, la vârsta de 40 ani! E greu de crezut cât de mult s-au schimbat lucrurile

Frumoasa Meryem Uzerli, celebră pentru interpretarea sa ca sultana Hurrem în serialul „Suleyman Magnificul”, a parcurs o transformare remarcabilă odată cu înaintarea în vârstă, atingând vârsta de 40 de ani. Ea a ales să se supună unor proceduri estetice pentru a îndepărta semnele timpului, căutând să-și mențină frumusețea și strălucirea.

Prezența sa la Festivalul de Film Internațional Red Sea din Arabia Saudită a fost de nerecunoscut pentru mulți, contrastând puternic cu imaginea sa din trecutul recent. În același an, a participat și la un summit dedicat femeilor organizat de revista „Forbes”, suscitând interesul publicului și al fanilor săi.

Cu toate acestea, mulți dintre fanii ei au fost îngrijorați de schimbările evidente și i-au adresat îndemnuri să renunțe la intervențiile estetice. Unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a exprimat acest sentiment în mod direct: „Te rog, oprește-te!”.

Originară dintr-o familie mixtă, cu tatăl turc, Hüseyin, și mama germană, Ursula, Meryem a acumulat o avere considerabilă, estimată la 10 milioane de dolari. Cu domiciliul stabil în Berlin de mai mulți ani, trăiește alături de cele două fiice ale sale din relații anterioare, Lara, în vârstă de aproape 10 ani, și Lily Koi, în vârstă de aproape 3 ani. De asemenea, călătorește frecvent în Turcia și în alte țări pentru a-și onora angajamentele profesionale.

Formata în arta actoriei la Frese Schauspielstudio din Hamburg, Meryem Uzerli a dezvăluit într-un interviu că, atunci când interpretează un personaj, acesta devine esența vieții ei, trăindu-l atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi.

În ciuda succesului său profesional, actrița a fost afectată de sindromul de burnout, nevoind intervenții medicale pentru a-și recăpăta echilibrul psihologic. Această luptă a fost dezvăluită de producătorul serialului, Timur Savci, care a subliniat că Meryem Uzerli se confrunta cu dificultăți psihologice semnificative pe care încerca să le depășească.

De atunci, Meryem Uzerli a continuat să își construiască cariera, jucând în diverse filme și seriale, demonstrându-și abilitățile actoricești și perseverența în fața provocărilor personale.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤