Surorile gemene identice Anna și Lucy DeCinque, 10 ani de relație cu același bărbat

Nimeni nu le dădea vreo șansă împreună, însă trio-ul lor amoros a atins borna 10. Surorile gemene Anna și Lucy DeCinque se mândresc că, de 10 ani, împart fără probleme același bărbat.

Anna, Lucy și Ben dau lecții de viață cuplurilor care cred că iubirea nu durează mai mult de 3 ani. Sunt de 10 ani împreună, într-un trio amoros care a impresionat toată planeta. Cele două surori gemene, care seamănă mai mult decât orice altă pereche de frați din lume, sărbătoresc în stil mare 10 ani de relație.

Anna și Lucy DeCinque au fost cooptate într-un reality-show în SUA în care dezvăluie cum e viața lor în trei.

Ne privim unii pe alții ca pe o singură persoană. Nu putem trăi separați”, spun cele două surori pentru nypost.com. Anna și Lucy împart același bărbat de 10 ani și singura lor mare problemă a fost care

dintre ele să se mărite cu Ben Byrne, electricianul care s-a îndrăgostit de amândouă în egală măsură.

„În seara în care l-am cunoscut, amândouă l-am sărutat. A fost grozav încă de la început. Este mult mai ușor pentru

noi să împărțim un iubit. Nu mă deranjează când vine și o sărută pe Lucy, pentru că atunci mă va săruta și pe mine. El ne tratează în mod egal”, spune Anna.

Cele două surori gemene nu s-au născut identice, însă de-a lungul anilor s-au lăsat pe mâinile doctorilor esteticieni pentru a le transforma. Acum sunt ca două picături de apă. Pentru asta au cheltuit câteva sunte de mii de euro. Dar, spun ele, a meritat fiecare cent.

În vârstă de 35 de ani, cele două australience au vrut să se mărite în același timp cu Ben, însă legea din Australia nu le permitea acest lucru. Așa că au preferat să nu-și oficializeze relația.

Să împartă același bărbat nu este singurul lucru ieșit din comun pe care-l fac. Anna și Lucy DeCinque mărturisesc că merg la toaletă împreună și fac duș împreună, ca și când ar fi siameze.

„Nu ne despărțim niciodată. Nu cred că am funcționa una fără cealaltă. Avem anxietate de separare. Suntem legate una de alta”, mai spune Anna. scrie perfecte.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤