Tabelul karmic: află care este karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut… Citeste continuarea pe https://editorial.ro/tabelul-karmic-afla-care-este-karma-ta-in-functie-de-anul-in-care-te-ai-nascut

În zona Tibetului se spune că sufletul poate să se reîncarneze de 9 ori. Fiecare reîncarnare, indiferent ce viață a avut anterior, îi pune anumite încercări karmice, care vizează caracterul, sănătatea, relațiile și tipul de activități.

Reîncarnându-se încă o dată, sufletul îi aduce omului încercări speciale, probleme karmice, scrie virale.ro. Cu ajutorul atrologiei Mewa, care se bazează pe un sistem de 9 numere, fiecare număr indică a câta oară sufletul s-a reîncarnat.

Mewa indică, de asemenea, ce încercări îl așteaptă în noua viață pe Pământ. Să stabilești care este Mewa ta este foarte simplu – alege din tabelul de mai jos anul în care te-ai născut, iar în dreapta lui este indicat Mewa corespunzătoare.

Mewa 1

Ai un caracter neliniștit și pesimist, nu prea ambițios. Te poți adapta oricărei situații. La exterior ești deschisă și prietenoasă, însă în interior – încăpățânată. Ai avut o copilărie dificilă. Sănătatea puțin afectată, sensibilă, dependentă de alcool sau/și droguri.

Probl… Citeste continuarea pe <a href=”https://editorial.ro/tabelul-karmic-afla-care-este-karma-ta-in-functie-de-anul-in-care-te-ai-nascut”>https://editorial.ro/tabelul-karmic-afla-care-este-karma-ta-in-functie-de-anul-in-care-te-ai-nascut</a>

➦ CITEȘTE ȘI... ➤