Tânără găsită moartă, după ce a fost dată dispărută de iubit, în Brașov. Femeia ar fi fost ucisă, iar apoi îngropată

O tânără, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită fără suflare în apropierea unei stații de epurare, în Brașov. Primele informații arată că există șanse ca femeia să fi fost ucisă, iar apoi îngropată. Victima fusese dată dispărută în urmă cu o săptămână. Oamenii legi au fost sesizate, iar în urma unor percheziții au reținut un bărbat din localitatea Bud. La câte zile de la dispariție a alertat concubinul tinerei autoritățile.

O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită moartă, în Brașov. Tânăra fusese dată dispărută de iubitul ei săptămâna trecută. Potrivit primelor informații, victima ar fi fost ucisă, iar apoi în gropată lângă o stație de epurare.

Tânără găsită moartă în Brașov
Tânăra a fost dată dispărută pe data de 2 iulie de către parenerul ei. Abia după două zile, bărbatul fost de acord ca femeia să fie căutată public. Oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Bud, iar un suspect a fost ridicat de autorități și dus la locul faptei.

Oamenii legi se ocupă de cercetarea cazului, pentru a se afla cu exactitate cum a murit femeia de 34 de ani. Investigațiile se desfășoară, în prezent, sub stricta coordonare a unui magistrat al Parchetului de lângă Tribunalul Brașov. Cu atât mai mult, în aceste momente se lucrează pe malul râului Bârsa, în încercarea de a dezgropa trupul neînsuflețit al victimei, potrivit observatornews.ro

O altă victimă de 19 ani, ucisă de tatală ei
O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost ucisă cu bestilitate de propriul ei tată, un bărbat de 44 de ani. Vinovatul a trecut de două ori cu mașina peste corpul fiicei sale, cu mașina, asigurându-se că a lăsat-o fără suflare.

Totul s-a întâmplat în Marea Britanie, pe data de 23 ianuarie 2022. Mama victimei a încercat să o resusciteze, dar eforturile au fost în zadar, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul tinerei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤