Teo Trandafir Se Gândeşte La Un Nou Mariaj. Ce Spune Vedeta

Prezentatoarea TV a dezvăluit faptul că ideea unui nou mariaj nu o sperie. Chiar dacă Teo Trandafir are două căsnicii care s-au sfârșit printr-un divorț, vedeta susține că se gândește la o nouă căsătorie.

Nu este un secret pentru nimeni că Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie, cu aviatorul Alexandru Trandafir, a durat 6 ani, iar cea de-a doua, cu jucătorul de rugby Constantin Iosef, numai jumătate de an.

Cu toate acestea, Teo Trandafir susține că nu este împotriva unei alte căsătorii. Vedeta susține că atâta timp cât partenerul construiește alături de tine, la un moment dat, e nevoie și de o oficializare.

Teo Trandafir: „Niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem”
”Am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit.
Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.” a declarat Teo Trandafir pentru Viva.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤