Testul de 1 minut prin care poți afla dacă inima ta este sănătoasă sau nu.

Dr. Oz este un specialist celebru pentru toată lumea datorită părerilor argumentate și demonstrate pe care le are atunci când vine vorba despre sănătate, remedii sau afecțiuni.

De exemplu acesta a pus bazele unor teste care se fac foarte repede, sunt simple, dar cu toate acestea ddau niște rezultate foarte exacte în ceea ce privește starea de sănătate.

În cazul în care totuși nu vei obține rezultatele propuse de celebrul doctor, acesta îți va da niște soluții foarte bune ca să poți să rezolvi această situație.

Testul degetelor de la picioare: Acest exercițiu va scoate în evidență detalii importante despre sănătatea coloanei tale vertebrale și a inimii.

Stai așezat pe o suprafață tare și dreaptă. Întinde picioarele în față și încearcă să îți atingi cu ajutorul degetelor de la mâini pe cele de la picioare. Dacă nu poți să faci acest lucru atunci este de vină spatele tău care nu este foarte flexibil. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea inimii tale pentru că ești supus riscului de a face un atac.

Fă în fiecare zi exerciții cu ajutoul cărora să îți întinzi cât mai bine spatele. Pilates și yoga sunt printre cele mai bune variante.

Testul palmei: Cu ajutorul acestui test poți să verifici dacă ai sau nu anemie. Uită-te foart atentla palma ta. Observă ce culoare au liniile de pe ea. În cazul în care acestea sunt mai închise la culoare decât restul pielii atunci nu ești anemic. Dar dacă se pare că acestea au cam aceeași culoare există șanse destul de mri să fii afectat de o formă destul de gravă de anemie, așa că ar ffi cazul să mergi neapărat la medic.

Testul pentru sinusuri: Dacă vrei să știi care anume este sursa durerilor de sinusuri, o simplă răceală sau alergii ori chiar infecții poți faci asta doar dacă îți atingi sinusurile.

Dacă durerea ta este foarte puternică este posibil să fie vorba despre o infecție. Trebuie să aplici niște comprese calde peste sinusuri și să folosești soluții cu apă de mare ca să le cureți.

Testul picioarelor umflate: Dacă te confrunți cu această situație deranjantă apasă timp de câteva secunde pe glezna piciorului. Uită-te să vezi dacă vei observa o adâncitură. Dacă răspunsul tău va fi da se poate să ai probleme cu rinichii, cu ficatul sau cu venele. E nevoie să ajungi la un medic ca să afli cu exactitate care este cauza acestei stări ca să primești cel mai bun tratament.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤