Theo Rose, imagine din copilărie: „Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne”

Ghici cine este în poza de mai sus? Fetiţa frumuşică din imagine este chiar una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară. E vorba, bineînţeles, despre Theo Rose. De mică a cochetat cu muzica, urmând inclusiv cursurile liceului „Dinu Lipatti”, din Bucureşti.

Imaginea de mai sus a fost postat[ de Theo Roşe pe reţelele de socializare în urmă cu ceva timp. Alături a scris şi următorul text:

”Viață ne dă indicii. Am găsit poza asta cu mine, interpretând rolul trandafirului din “Micul Prinț”. Am înțeles deja că nimic nu e întâmplător și că Dumnezeu ne trimite semne. Trebuie doar să ținem ochii deschiși și să le vedem. Pentru mine e mare lucru că voi îmi sunteți aproape și mă iubiți.”.

I-a plăcut muzica din fragedă copilărie şi a urmat acest drum.

”M-am trezit cântând într-o dimineață. Aveam trei ani și a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Îmi amintesc perfect acele momente. Mama și sora mea au fost uimite. Reacțiile lor cred că au fost stimulii care au sădit în mine hotărârea de a urma acest drum”, spunea artistă în urmă cu ceva timp.

Schimbare radicală în ultimii ani

Frumoasa artistă nu face nimic spectaculos pentru a arăta bine. Natura a fost însă generoasă cu ea, astfel că nu trebuie prea multe eforturi fizice. În schimb, şi-a schimbat stilul vestimentar, în special după s-a înscris la un concurs de stil.

Curiozități despre Theo Rose

Iată ce publicul știe mai puțin despre Theo Rose:

  • numele real este Theodora Maria Diaconu;
  • are numai 23 de ani și cântă de la 4 ani;
  • a suferit de anxietate când a început cursurile la Liceul Dinu Lippati, din București;
  • e considerată noua Antonia a României;
  • după moartea bunicilor, anxietatea i s-a mărit.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă.”

  • a cochetat cu televiziunea din vremea liceului;
  • Se zvonește că va fi una dintre semifinalistele concursului „Bravo, ai stil”.
➦ CITEȘTE ȘI... ➤