Toată lumea a văzut ce a făcut lângă mormânt

Momentele sfâșietoare din această joi s-au desfășurat în cimitirul în care este înmormantată și Ileana Ciuculete.

La rândul său, Cornel Galeș a fost condus pe ultimul drum, iar cea care i-a stat alături, la căpătâi, a fost Viviana, femeia care s-a asigura ca de la funeralii să nu lipsească nimic.

Totodată, ultima parteneră a fostului impresar a fost cea care a făcut demersurile necesare pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeș. Acesta a fost adus în România și înmormântat cu câteva ore în urmă, în Cimitirul Străulești 2, din Capitală.

Sfâșietor ce s-a întâmplat cu Viviana, după ce a fost îngropat Cornel Galeș
Sfâșietor ce s-a întâmplat cu Viviana, după ce a fost îngropat Cornel Galeș. Toată lumea a văzut ce a făcut lângă mormânt
Viviana a refuzat să plece de la mormântul lui Cornel Galeș, odată ce a s-a sfârșit slujba de înmormântare
Toată lumea care a fost prezentă la înmormântarea lui Cornel Galeș a putut asista și la scenele care au urmat. Atunci când oamenii se îndreptau spre ieșirea din cimitir, au putut vedea că Viviana nu vrea să plece de la mormânt. Acesteia i-a fost foarte greu să se despartă în acest mod dureros de cel pare care l-a iubit foarte mult. De asemenea, fosta parteneră a lui Cornel Galeș a mai petrecut alte câteva minute bune, lângă mormântul său. Fostul impresar a fost înmormântat lângă Ileana Ciuculete, cea care i-a fost soție și a decedat pe 14 martie 2017, în urma unei suferințe cumplite și a bolii fatale care în cele din urmă a răpus-o. Mai mult, și decesul lui Cornel Galeș a venit în mod fulgerător, iar accidentul de mașină care i-a fost acestuia fatal s-a petrecut pe data de 30 noiembrie 2019. Autoritățile din Spania, acolo unde a avut loc impactul șocant, au putut doar să constate decesul lui Cornel Galeș.

Clipele emoționante oferite de Viviana au putut fi urmărite de cei prezenți la înmormântarea ce a avut loc în această joi. De asemenea, femeia și Cornel Galeș par să fi avut o relație cât se poate de specială, tocmai de aceea ea fiind cea care s-a oferit să acopere și costurile de expatriere, alături de cele de la funeralii, potrivit spynews.ro.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤