Toată lumea râdea de ea și își bătea joc de el, avea corpul perfect, era superbă și umbla cu un gras urât, dar când le-a spus adevărul despre el, au amuțit, nimeni n-a mai avut curaj să spună ceva! Ce le-a spus e uimitor

În societatea de azi oamenii trebuie să aibă pielea perfectă, dinții perfecți și, mai ales, un corp perfect.

Cei cu o piele de o nuanță mai închisă, sau ,,cu forme” sunt considerați ,,urâți”. Tot mai multe persoane se luptă să fie slabe cu orice preț.

Cu toate astea, o femeie pe nume Linh My Nguyen a dorit să oprească stereotipurile, așa că a postat mai multe imagini cu ea, care este superbă și are o siluetă perfectă, alături de iubitul ei. Fanii au fost șocați când l-au văzut pe ,,prietenul care nu o merită”.

Potrivit internauților, fata și-a coborât nivelul și merită pe cineva mult mai bun decât el. Dar reacția fetei la toate insultele lor a fost surprinzătoare

pentru unii. Și-a apărat imediat iubitul, spunând că altul mai bun ca el nu există, în plus, a mai precizat că nu îi pasă de ce spun alții, fiindcă pentru ea este cel mai frumos.

A acceptat toată ura și a continuat să posteze imagini cu amândoi, luptând astfel pentru demontarea unei prejudecăți despre aparențe. Iată mai multe imagini cu cei doi:

f1
f2
f3
f4
f5
f6
f7

➦ CITEȘTE ȘI... ➤