Top 10 vedete care au fost surprinse în ipostaze indecente în public. Cine se află pe primul loc

Top 10 vedete care au fost surprinse în ipostaze indecente în public. Cine se află pe primul loc
Pasiunea nu cunoaște limite când vine vorba de îndrăgostiți. Numeroase vedete din România au fost surprinse în timp ce făceau dragoste sau își dădeau frâu liber sentimentelor fără a ține cont că sunt în public, iar Ciao.ro a făcut un clasament cu acestea. . Primii pe lista se află Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu. În trecut cei doi au format un cuplu și nu putem uita momentul în care au fost surprinși de paparazzi în timpul unei partide de amor în pădurea Băneasca din Capitală.

De asemenea, Irinel Columbeanu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a fost surprins în timp ce se iubea cu Florina Salalidis în mașină, dar și alături de Monica Gabor, într-un restaurant. Andreea Bălan nu a scăpat nici ea de această ipostază. Blondina a fost surprinsă în timp ce făcea amor cu iubitul său american chiar în mare. Nici cuplul Radu Vâlcan și Adela Popescu nu au scăpat neprinși. Cei doi au fost văzuți în timp ce își consumau iubirea la malul mării pe un șezlong.

Romică Țociu, prins în fapt
În urmă cu doi ani, actorul Romică Țociu a fost prin în timp ce făcea sex în valurile mării, la Mamaia, cu o blondină focoasă. La acea vreme, imaginile incendiare au fost postate în mediul online, circulând mult timp pe Internet.

Crina Matei și Marius Mihalache au format un cuplu timp de câțiva ani, iar momentele fierbinți între cei doi aveau loc și în public. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși pe plajă în timp ce se sărutau cu patos. Celebra prezentatoare Raluca Moianu a fost prinsă de paparazzi în 2013, în timp ce se săruta cu un cameraman într-o pădure. La acea vreme, Raluca era căsătorită, iar amantul avea o relație stabilă.

Daniela Crudu și Pepe se cunosc de foarte mult timp, dar cu toate astea o imagine în care apar cei doi, a șocat întreg publicul. În imagine se vede cum fosta asistentă Tv apare în sânii goi, alături de cântăreț. Deja se știe că mulatra Lorette este o femeie lipsită de inhibiții, care își asumă orice. Ei bine, aceasta a fost surprinsă alături de iubitul său în ipostaze incendiare pe plajă. Dorian Popa și iubita sa nu-și ascund dragostea nici în public. Cei doi au fost surprinși în timp ce își declarau dragostea într-un mod mai intim.

Apreciază:

➦ CITEȘTE ȘI... ➤