Totul a fost filmat! Ce a făcut Adrian Minune când o fetiță i-a înmânat o bacnotă de 100 de lei la o cântare?

 

Face ce face și Adrian Minune ajunge din nou viral! De această dată, gestul cântărețului de manele a surprins pe toată lumea.

Cum a reacționat când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o dedicație și nu se aștepta să-l vadă nimeni.

Cu un video apărut recent în mediul online, Adrian Minune și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată.

Gestul pe care l-a făcut manelistul în timpul unei cântări la un eveniment privat a uluit pe toată lumea și i-a stârnit zeci de mii de reacții.

Gestul lui Adrian Minune când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o declarație. A crezut că nu-l vede nimeni, dar a fost filmat!
Aflat la o nuntă, unde a fost chemat să încânte lumea venită să celebreze dragostea celor proaspăt uniți, Adrian Minune a fost filmat într-o ipostază care i-a uluit pe toți cei ce au urmărit video-ul.

O fetiță de aproximativ 3 ani a fost surprinsă când se duce direct la Adrian Minune, aflat într-o scurtă pauză între cântări, cu o bancnotă de 100 de lei în mânuță. Așa cum era de așteptat, micuța îi oferă banii artistului. Pentru o clipă Adrian Minune, s-a uitat la fetiță și îi ia banii.

Dar în același timp, artistul a băgat mâna în buzunar și a scos o altă bancnotă de 200 de lei. În secunda următoare, i-a înmânat-o fetiței. Așa se face că Adrian s-a descurcat de “minune” și a întors gestul foarte subtil! Așadar, a fost un schimb din care fetița a ieșit în câștig.

Adi Minune, cea mai scumpă dedicație
Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Minune a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a luat-o după un eveniment.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a fost răspunsul sincer dat de celebrul manelist.

Întrebat și când a făcut primul milion de euro, Adrian Minune a dat un răsăuns la fel de sincer.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤